Skip to content

Pohla jäätis

23/03/2010
by

400 ml 35% rõõskakoort
1 purk suhkruga kondenspiima
400 gr pohli

  • Vahusta rõõskkoor pehmeks vahuks.
  • Sega hulka kondenspiim ja püreestatud marjad.
  • Vala segu karpi (jäätist peaks saama u liiter) ja tõsta sügavkülma.
  • Jääkristallide tekkimise vältimiseks sega segu 3x. Esimene kord tunni aja pärast ja siis 2x poole tunniste vahedega.
  • Lase lõplikult külmuda.

Kes armastab magusamat jäätist peaks lisama juurde suhkrut. Vähemalt väike sugulane teatas, et see on liiga hapu ja tema tahab kollast jäätist! Ehk siis sama kogus astelpajumarju ei andnud nii hapukat maitset kui pohlad

No comments yet

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: