Skip to content

Pohla jäätis

23/03/2010
by

400 ml 35% rõõskakoort
1 purk suhkruga kondenspiima
400 gr pohli

  • Vahusta rõõskkoor pehmeks vahuks.
  • Sega hulka kondenspiim ja püreestatud marjad.
  • Vala segu karpi (jäätist peaks saama u liiter) ja tõsta sügavkülma.
  • Jääkristallide tekkimise vältimiseks sega segu 3x. Esimene kord tunni aja pärast ja siis 2x poole tunniste vahedega.
  • Lase lõplikult külmuda.

Kes armastab magusamat jäätist peaks lisama juurde suhkrut. Vähemalt väike sugulane teatas, et see on liiga hapu ja tema tahab kollast jäätist! Ehk siis sama kogus astelpajumarju ei andnud nii hapukat maitset kui pohlad

Advertisements
No comments yet

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: