Skip to content

Hüva nõu rabarberi hoidistamiseks ja külmutamiseks

20/06/2010
by

Eelmise kahe retsepti valguses on aru saada, et rabarber on hetkel väga populaarne, kuid kuna minu aeda ei ole siis pean mõtlema selle tallele panemisele. Leidisn juhuslikult järgmised soovitused:

  • Kui soovite teha maasika-rabarbri segahoidiseid, peaksite kiirustama rabarbri tallele panekuga, sest maasikaid ei valmi suurel hulgal nii vara, et neid sobiks koos keeta.
  • Valige välja puitumata varred, peske, koorige ning lõigake 1–2 cm pikkusteks tükkideks. Suruge tükid tihedalt kilekottidesse ja sulgege hermeetiliselt. Asetage jahutatud pakid sügavkülma. Neid saate lisada maasika, vaarika või muude marjade hoidistamisel. Rabarbri kompotivedelikuga võib asendada äädikat salatikastmes, lisades õli ja maitserohelist.
  • Parima sügavkülmutatud rabarbri iseseisvana kasutamiseks saate ikka esimestest kevadistest vartest. 
  •  Teine viis külmutamiseks – suhkruga segatud rabarbritükid pakkige karpidesse ja külmutage. Tükid võite ka lihtsalt suhkrulahusega üle valada ja siis külmutad.

allikas: aialeht.ee

Advertisements
No comments yet

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: