Skip to content

Banaanikana (mitte kala)

08/02/2011
by

Tänane päev nõudis midagi huvitavat ning nii sai pimesi otsitud nami-namist kanaretsept. :) Tegin retseptis miniatuursed muudatused ehk asendasin sidruni apelsiniga ja lisasin ka musta pipart jne. Välja tuli aga tõeline nauding… mmmm….

  • 500 g ribadeks lõigatud kanafileed
  • 2 sl õli
  • 1 suurt sibulat
  • 1 sl karripulbrit
  • 1 tl garam masalat või jahvatatud vürtsköömneid võijahvatatud koriandriseemneid
  • 1.5 dl vett
  • 1 tl kana- puljongipulbrit
  • 1 suurt banaani
  • 2.5 dl rõõska koort
  • apelsini või sidrunit
  • pipart
  • soola
  • 0.25 tl valget pipart röstitud mandlilaaste (soovikorral)

Pruunista kanaviilud õlis. Lisa hakitud sibul ja prae klaasjaks. Lisa karripulber, garam masala, vesi ja kanapuljong. Hauta kaane all umbes 10 minutit. Suru banaan kahvliga peeneks, lisa rõõsk koor, sidruni(või apelsini)mahl, sool ja pipar. Kalla segu potti ja kuumuta veidi. Kaunista banaanikana soovi korral röstitud mandlilaastudega. Serveeri keedetud riisi ja rohelise salatiga.

Advertisements

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja / Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja / Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja / Muuda )

Google+ photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google+ kontot. Logi välja / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: