Skip to content

Banaanikana (mitte kala)

08/02/2011
by

Tänane päev nõudis midagi huvitavat ning nii sai pimesi otsitud nami-namist kanaretsept. :) Tegin retseptis miniatuursed muudatused ehk asendasin sidruni apelsiniga ja lisasin ka musta pipart jne. Välja tuli aga tõeline nauding… mmmm….

  • 500 g ribadeks lõigatud kanafileed
  • 2 sl õli
  • 1 suurt sibulat
  • 1 sl karripulbrit
  • 1 tl garam masalat või jahvatatud vürtsköömneid võijahvatatud koriandriseemneid
  • 1.5 dl vett
  • 1 tl kana- puljongipulbrit
  • 1 suurt banaani
  • 2.5 dl rõõska koort
  • apelsini või sidrunit
  • pipart
  • soola
  • 0.25 tl valget pipart röstitud mandlilaaste (soovikorral)

Pruunista kanaviilud õlis. Lisa hakitud sibul ja prae klaasjaks. Lisa karripulber, garam masala, vesi ja kanapuljong. Hauta kaane all umbes 10 minutit. Suru banaan kahvliga peeneks, lisa rõõsk koor, sidruni(või apelsini)mahl, sool ja pipar. Kalla segu potti ja kuumuta veidi. Kaunista banaanikana soovi korral röstitud mandlilaastudega. Serveeri keedetud riisi ja rohelise salatiga.

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s

%d bloggers like this: